Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Η ΑΕΛ είναι για μεγάλα πράγματα»

Τις πρώτες του δηλώσεις στο AEΛ RADIO 104,8 έκανε πριν από λίγο ο ταλαντούχος 18χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ΠΑΕ ΑΕΛ απέκτησε τον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, μετά από ανταγωνισμό με όλες σχεδόν τις ΠΑΕ Super League της Αθήνας, αφού είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Παπαδόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών, έχει ύψος 1,84, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ αλλά και του αριστερού περιφερειακού κυνηγού και είναι αναντικατάστατο στέλεχος της μεικτής ΕΠΣΑΝΑ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του...

«Είναι ένα τεράστιο βήμα για την καριέρα μου και ευχαριστώ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Η χρονιά η φετινή θα δείξει πως η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα».

Για τον αν παρακολουθούσε την ΑΕΛ πέρυσι…

«Η περασμένη χρονιά ήταν δύσκολη για μένα γιατί έδινα τις πανελλήνιες. Όποτε μπορούσα  παρακολούθα κάποια στιγμιότυπα, δεν είχα πολύ χρόνο. Η ομάδα έτσι όπως είναι θα πάει για μεγάλα πράγματα».

Για το πώς έγινε το «πάντρεμα» με την ΑΕΛ…

«Είχα μιλήσει στην αρχή με τον πρόεδρο τον κ. Κούγια και τον ευχαριστώ πολύ. Συζητήσαμε μαζί και φτάσαμε σε συμφωνία. Έχω τη διάθεση να δουλέψω και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος. Πρώτα είναι η ομάδα και στη συνέχεια ότι μπορώ να βελτιώσω για μένα. Θέλω να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Για το αν χρησιμοποιεί και το δεξί του πόδι…

«Είμαι αριστεροροπόδαρος, θέλω δουλειά σε πολλά πράγματα. Το δεξί το πόδι θα το δουλέψω όσο μπορώ για να βελτιωθώ και άλλο».

ΑΠΟΔΟΣΗ για το athleticlarissa.gr:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ