Βαθμολογία

Απέκτησε τον νεαρό «Λέτο» η ΑΕΛ

Στην απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, Λευτέρη Παπαδόπουλου, κινήθηκε την Κυριακή (03/07) η ΑΕΛ.
Ο 18χρονος αποτέλεσε «παίκτη-διαμάντι» στη Θύελλα Ραφήνας όπου και αγωνιζόταν, αποδεικνύοντας περίτρανα σε όλους πως έχει «λαμπρό» μέλλον μπροστά του.


Μάλιστα δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, πως έχει αποκτήσει το παρατσούκλι «Λέτο», με το οποίο τον αποκαλούσαν συχνά οι συμπαίκτες του.Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος αποτελεί αναμφίβολα μια πάρα πολύ καλή επένδυση, για το μέλλον των «βυσσινί»!


Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας: Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση, μετά από ανταγωνισμό με όλες σχεδόν τις ΠΑΕ Super League της Αθήνας, ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Απέκτησε με συμβόλαιο 5 ετών τον 18χρονο Λευτέρη Παπαδόπουλο από τη Θύελλα Ραφήνας. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος έχει ύψος 1,84, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ αλλά και του αριστερού περιφερειακού κυνηγού και είναι αναντικατάστατο στέλεχος της μεικτής ΕΠΣΑΝΑ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τόσο τον πρόεδρο της Θύελλας Ραφήνας Σπύρο Λουκάτο όσο και τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, παλαιό άσο του Παναθηναϊκού, Τάκη Μακροδημήτρη που βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής.