Βαθμολογία

Ναζλίδης: «Οι στόχοι της ΑΕΛ είναι υψηλοί»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έκανε το Σάββατο (2/7) στο AEL RADIO 104,8 το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της «Βασίλισσας», ο Θωμάς Ναζλίδης που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3 ετών. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις…

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές, η ΑΕΛ δείχνει πως είναι μεγάλη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην οικογένεια της ΑΕΛ. Θα προσπαθήσω να ανταμείψω όλους όσους με πίστεψαν».

Για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το ναι…

«Έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του κ. Αναστασιάδη. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, συνεργαστήκαμε και στον Πλατανιά. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία το Κούγια, του Κυπαρίσση αλλά και του κόσμου».

Για την άποψή του για την ΑΕΛ…

«Έπαιξα και ως αντίπαλος της ΑΕΛ, το γήπεδο είναι ένα στολίδι, έχω αγωνιστεί στο Arena. Ο καθένας θέλει να παίζει σε αυτό το γήπεδο και σίγουρα είναι τιμή μου που θα παίξω στη ΑΕΛ».

Για τους στόχους του…

«Είμαι πολύ αισιόδοξος, θέλω πάντα να κοιτάω ψηλά, κατάλαβα πως και οι στόχοι της ΑΕΛ είναι υψηλοί. Μακάρι να την χαίρεται ο κόσμος την ομάδα και να πάνε όλα καλά».

Για το αν μίλησε με τον Αναστασιάδη…

«Φυσικά και μίλησα και μάλιστα αρκετές φορές. Ο ίδιος θέλει οι ομάδες του να έχουν πάντα την πρωτοβουλία μέσα στο γήπεδο και το ίδιο θα κάνει και στην ΑΕΛ».

Για το πως βλέπει το πρωτάθλημα που έρχεται…

«Η ΑΕΛ πρέπει να είναι στην Σούπερ Λίγκα, ελπίζω να είναι περισσότερο ανταγωνιστικό και να έχουμε καλύτερα παιχνίδια».

Για το αν ξέρει κάποιον παίκτη της ΑΕΛ…

«Ξέρω τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, μου είπε τα καλύτερα για την ΑΕΛ και σίγουρα έπαιξε και αυτό το ρόλο του για να έρθω».

Για το τέλος ένα μήνυμα στον κόσμο…

«Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να την χαίρεται ο κόσμος. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ και σαν φορ ή και ως πίσω από το φορ που αγωνίζομαι».

ΑΠΟΔΟΣΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ