Βαθμολογία

Τάσος Σουφλιάς:« Έτσι απέκτησε το σήμα της η ΑΕΛ»

Στο AEL RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη φιλοξενήθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (02/07), ο πρώην διοικητικός και μέλος της ερασιτεχνικής Τάσος Σουφλιάς. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην ιστορία της ΑΕΛ έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και μίλησε για το πως η ομάδα απέκτησε το συγκεκριμένο έμβλημα.


«Έβλεπα πάντα πως η πόλη, οι άνθρωποι εδώ είναι συνδεδεμένοι με το άλογο. Έλεγα πως έπρεπε οπωσδήποτε να επαναφέρουμε ως σήμα το άλογο. Αυτό εγκρίθηκε από τον ΑΣ και έτσι κατευθύνθηκα προς την Αθήνα ώστε να βρω σχεδιαστή. Του τόνισα πως στο μυαλό μου έχω τον Βουκεφάλα ο οποίος άλλωστε έχει άμεση σχέση με τη Θεσσαλία. Όταν εκείνος τελείωσε το έργο του εγώ ενθουσιάστηκα και έτσι καθιερώθηκε κι΄όλας ως το έμβλημα της ΑΕΛ. Ελάχιστοι γνωρίζουν αυτή την ιστορία...»

Εν συνεχεία, σχολίασε το πως βλέπει το μέλλον της ΑΕΛ, την αλλαγή προπονητικής ηγεσίας αλλά και τις μεταγραφές...

«Η αλλαγή προπονητή δεν ξέρω για ποιους λόγους έγινε, αλλά ήρθε ένας έμπειρος και αξιόλογος τεχνικός. Για τις μεταγραφές μπορώ να πω ότι μπορεί ο κόσμος να εντυπωσιάζεται από τα μεγάλα ονόματα, αλλά θα πρέπει η ομάδα να πάρει παιδιά τα οποία θα είναι ταλέντα και θα μπορούν να προσφέρουν σε βάθος πενταετίας. Να υπάρχει προοπτική και μέλλον για τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν.»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ