Βαθμολογία

«Νικητής από την δικαστική διαμάχη με τα Δέντρα»

Μία ώρα και είκοσι λεπτά κράτησε η Σ/Τ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια που διεξήχθη στο AEL FC ARENA. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μίλησε στους δημοσιογράφους σχετικά με την υπόθεση που έχει δημιουργηθεί με το προπονητήριο των Δέντρων και τη δικαστική διαμάχη που έχει προκύψει με την εταιρία «La Farm» του Βαγγέλη Πλεξίδα.

Αναφέρθηκε στον Σάκη Τσιώλη αλλά και στο θέμα της αδειοδότησης. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αλέξης Κούγιας είχε στα χέρια του ένα φάκελο με έγγραφα 300 σελίδων όπου αποδείκνυαν ότι έχει πληρώσει η τωρινή διοίκηση, που είναι οφειλές όμως της προηγούμενης ιδιοκτησίας.

Αναφέρθηκε για το ποσό των 105.000 ευρώ που είναι η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο ανδρών. Μάλιστα τόνισε πως θα κατατεθεί μέσα στην βδομάδα το ποσό των 60.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα θα δοθούν σε δύο δόσεις έως το Νοέμβριο και στο τέλος θα βγει νικητής από τη δικαστική διαμάχη. Επίσης ζήτησε εγγυήσεις από την πλευρά Πλεξίδα, κάτι που δεν έχει πάρει μέχρι τώρα…

O Αλέξης Κούγιας τόνισε πως αν ήθελε θα μπορούσε να τον καταστρέψει και να μην πληρώσει τις οφειλές του απεναντίας προσπαθεί να γλιτώσει χρήματα. Στη συνέχεια ανέλυσε όλα τα έξοδα έως τώρα, τονίζοντας πως στο πρώτο στάδιο επιτήρησης του περασμένου Σεπτέμβρη η ΠΑΕ βρισκόταν σε «νιρβάνα» πιστεύοντας πως το θέμα της αδειοδότησης βαραίνει μόνο την εποχή Πηλαδάκη, κάτι όμως που δεν ίσχυε καθόλου όπως ισχυρίστηκε.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία του σε αυτή τη πόλη, να έχει καταφέρει να κατακτήσει την άνοδο και το πρωτάθλημα και να δέχεται τέτοια κριτική.

Αναφέρθηκε στο Σάκη Τσιώλη και το τρόπο που ήθελε να δομήσει την ομάδα στη Super League, τονίζοντας πως έκανε το σωστό παρά το γεγονός πως έχασα την ευκαιρία να έχει το καλύτερο άλλοθι σε περίπτωση αποτυχία. Επίσης εξέφρασε την απορία του για την ανακοίνωση των Παλαιμάχων που έκαναν σκληρή κριτική.

Ο Αλέξης Κούγιας ηρέμισε τους πάντες και τόνισε πως η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Ενημέρωσε πως έχει τον καλύτερο φάκελο ομάδας που ανεβαίνει από τη Football League και έχει πάρει και συγχαρητήρια για το τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ.

Για το AEL FC ARENA o Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως ακόμα και αύριο, αλλιώς μέσα στη βδομάδα θα έχει επέλθει και η συμφωνία με τον Κώστα Πηλαδάκη και πως οι δυο τους σε όλες τις συναντήσεις είχαν πολύ καλό κλίμα.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως αν και περίμενε να μείνει μία βάση 13 παικτών, ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλει να δει όλους τους παίκτες ξανά για να έχει τη σωστή εικόνα. Δεν έδωσε όμως καμία πιθανότητα παραμονής των παικτών που ζητήθηκαν να λυθούν τα συμβόλαια. Για τις μεταγραφές αναφέρθηκε πως δεν θα κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού.