Βαθμολογία

Η ΑΕΛ ξεκινά το ταξίδι της στη Σούπερ Λίγκα

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσει η ΑΕΛ την προετοιμασία της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας που θα ξεκινήσει μετά τον 15αύγουστο.

Οι απαιτήσεις του κόσμου σίγουρα υψηλές και όλοι ευελπιστούν σε μια χρονιά που θα έχει πολλές επιτυχίες. Ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του έχουν «σηκώσει μανίκια» με σκοπό σε λίγες ημέρες να είναι όλα σχεδόν έτοιμα.

Από την προσεχή Κυριακή μάλιστα αναμένονται στη Θεσσαλική πρωτεύουσα οι πρώτοι παίκτες που θα αρχίσουν να μπαίνουν σιγά – σιγά στο κλίμα της πόλης. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους.  

Να θυμίσουμε πως η επίσημη πρώτη της ΠΑΕ ΑΕΛ και η επίσημη παρουσίαση των προπονητών της ΠΑΕ ΑΕΛ και του ρόστερ της περιόδου 2016-17, προς τους οπαδούς της, θα γίνει στο AEL FC ARENA την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:00. Μάλιστα θα ακολουθήσει αγιασμός και ελαφρά προπόνηση.

Η πρώτη (ανεπίσημη) προπόνηση θα είναι στις 4 Ιουλίου, ενώ στις 10 του ίδιου μήνα η ΑΕΛ θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι όπου και θα μείνει μέχρι 22 Ιουλίου και εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Παράλληλα αυτές τις μέρες θα κλειστούν και κάποια φιλικά.

Για μεταγραφές…

Η ΑΕΛ θέλει να κάνει από εδώ και πέρα άλλες τέσσερις μεταγραφές από το κέντρο και μπροστά (θέσεις 8, 9, 10, 11) που θα είναι σίγουρα πρώτης γραμμής. Στόχος της διοίκησης είναι να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε πως αν παρουσιαστεί ανάγκη για κάποια επιπλέον μεταγραφή τότε θα γίνει στο διάστημα που θα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία.

Και η κλήρωση…

Τον προσεχή μήνα θα γίνει η κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος, απ’ την οποία θα προκύψει το πρόγραμμα της Superleague. Όπως δημοσιοποιήθηκε, η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016. Από ‘κει θα προκύψει το καλεντάρι της επόμενης σεζόν, η σέντρα για την οποία έχει οριστεί να γίνει το Σαβ/κο 20 και 21 Αυγούστου 2016. Στις 17 Δεκέμβρη θα τελειώσει ο πρώτος γύρος, στις 7 Ιανουαρίου (μετά τη διακοπή για τις γιορτές) θα αρχίσει ο δεύτερος και στις 30 Απριλίου θα ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια.  Όσο για τα πλέι οφ, προτείνεται η έναρξή τους στις 10 Μαΐου και η ολοκλήρωσή τους στις 28 του ίδιου μήνα.

*Το athleticlarissa.gr θα καλύψει όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλη την προετοιμασία της ΑΕΛ στο Ελατοχώρι με στόχο να σας ενημερώνει ανά πάσα ώρα και στιγμή για τα νέα της ομάδας!

*Όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν να διαφημιστούν ως χορηγοί προετοιμασίας το διάστημα όπου η ΑΕΛ θα είναι στο Ελατοχώρι μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 6981 924 957.  

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ