Βαθμολογία

Ανακοίνωση από Βυσσινί Αμαζόνες

Μέσα σε γιορτινό κλίμα όπως πάντα χρώματος βυσσινί,  γιορτάσαμε φέτος τα 7α γενέθλια του Συνδέσμου μας στο θρυλικό στέκι μας ¨Maracana¨ του Γιώργου Πλίτση, με μπάρμπεκιου και βυσσινί γλυκό της Μίνας μας. Η φετινή εκδήλωση, ωστόσο, είχε και ….. πράσινες πινελιές, καθώς έγινε η αδελφοποίησή μας με τον Όμιλο Γυναικών της Ομόνοιας Κύπρου.

Οι στιγμές ήταν εξόχως συγκινητικές και η ατμόσφαιρα φορτίστηκε στο έπακρο, καθώς κατά τη διάρκεια της επισημοποίησης των αδελφικών σχέσεων των δύο φίλαθλων club, από την τηλεοπτική οθόνη παρήλασαν οι κορυφαίες στιγμές της ΑΕΛ. Ο όρκος της αδελφοποίησής μας αποτυπώθηκε στις πανέμορφες επετειακές πλακέτες και σε αναμνηστικά που ανταλλάξαμε.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο πρωτοκάθεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ Ζήσης Γρηγορίου, ο πρόεδρος του ΣΕΠΝΛ Μανώλης Γαραζανάκης, όπως και τα μέλη της Κυπριακής αποστολής Ελένη Κουτσίδου, Σκεύη Μηνά και Ανδριάνα Χαραλαμπίδου.

Η λαρισινή ομάδα εκπροσωπήθηκε με το σύνολο της ηγεσίας της, καθώς εκτός του κ. Κούγια το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Λιόντος, ο αντιπρόεδρος Ζήσης Ντελόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης και ο εκπρόσωπος τύπου Γιάννης Καλογιάννης, ο οποίος μάλιστα για λογαριασμό των ¨Βυσσινί Αμαζόνων¨ πρόσφερε στην Κυπριακή αντιπροσωπεία το βιβλίο του ¨Τα μυστικά της Βασίλισσας¨.

Την εκδήλωσή μας, των 7ων γενεθλίων μας και της αδελφοποίησής μας με τον Όμιλο Γυναικών Ομόνοιας, τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά, κορυφαία στελέχη του ποδοσφαιρικού μας γίγνεσθαι, βετεράνοι άσσοι της ΑΕΛ, αντιπροσωπεία του μητρικού της σωματείου, παράγοντες σωματείων, προπονητές, ποδοσφαιριστές, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Ανδρέας Πασπαλιάρης και ο κ. Λουκάς Σάββας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τους ανθρώπους που βοήθησαν με τον τρόπο τους στην επιτυχία της εκδήλωσής μας, καθώς και στη διαμονή της Κυπριακής αντιπροσωπείας:

Περιφέρεια Θεσσαλίας Λάρισας
Ζήσης Ντελόπουλος
Τάκης Παραφέστας
Φωτάκης Vodafone
ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ
VRISSAS
VISSINI STORE
Κελεσίδης ζαχαροπλαστεία
Πασπαλιάρης αρτοποιείο
Αβραμούλης Τυροκομικά
Γίτσης Κάρβουνα
Πηγή του Φύλλου
Barone
Ελιξήριο
Μονοπώλιο
ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ
DETOX