Βαθμολογία

Και ξανά προς τη δόξα τραβά…

Η ΑΕΛ της νέας χρονιάς στην Σούπερ Λίγκα έχει ξεκινήσει σιγά – σιγά να σχηματοποιείται. Ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του μαζί με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια και τον Θωμά Κυπαρίσση είναι καθημερινά σε διαρκεί επικοινωνία ώστε σε λίγες μέρες να είναι όλα έτοιμα ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.

Ονόματα μεταγραφών έχουν πέσει πολλά στο τραπέζι από μάνατζερ. Παρόλα αυτά στην ΑΕΛ φέτος ακολουθούν ένα διαφορετικό «μοντέλο» στο κομμάτι αυτό. Η αξιολόγηση των παικτών περνάει από 1000 κύματα πριν ένας παίκτη κλείσει!

Τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει. Τα πολλά και αλόγιστα χρήματα που κάποτε έδινα οι ομάδες πλέον δεν υπάρχουν. Είναι γνωστά τα παραδείγματα ομάδων που σπαταλούσαν αλόγιστα χρήματα και στο τέλος οι ομάδες έχαναν τον προσανατολισμό τους.

Εμπειρία και… ταλέντο!

Στην ΑΕΛ θέλουν να πάρουν ότι καλύτερο υπάρχει απ’ όλη την Ελλάδα σε νεαρές ηλικίες ώστε τα παιδιά αυτά να δουλέψουν σε όλες τις ομάδες υποδομών και όταν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και στην πρώτη.

Παράλληλα εξετάζονται περιπτώσεις παικτών που ξεχώρισαν από τα πρωταθλήματα της Β’ αλλά και της Γ’ Εθνικής και αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις η ΑΕΛ θα τους κάνει δικούς της. Εξάλλου έχουν αποκτηθεί ορισμένοι τέτοιοι ποδοσφαιριστές αυτές τις ημέρες.

Ο Ντεγκρά είναι σίγουρα μία δυνατή μεταγραφή και όπως ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας θα γίνουν άλλες τρεις σίγουρα σαν του Αργεντίνου. Κινήσεις προσεκτικές λοιπόν με παίκτες που σίγουρα θα προσφέρουν και θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ΑΕΛ της νέας χρονιάς, σε συνδυασμό με το ταλέντο και την σωστή δουλειά που θα γίνει όλο το καλοκαίρι.

Το AEL FC ARENA

Το στολίδι της ΑΕΛ, το AEL FC ARENA θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του τη νέα χρονιά με σκοπό να γεμίσει και να ωθήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες. Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε πως όσα χρήματα και αν χρειαστούν η ΑΕΛ θα παίξει εκεί χωρίς να υπολογίσει οτιδήποτε άλλο.

Το AEL FC ARENA έχει ανεβάσει την ΑΕΛ πολλά επίπεδα παραπάνω και σίγουρα αυτό θα πρέπει άπαντες να το καταλάβουν και να βοηθήσουν της ομάδα με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας.

Όλα θα γίνουν γρηγορότερα…

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ξεκινά το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και όλα φέτος θα γίνουν πολύ νωρίτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που η ΑΕΛ ήταν στη Β’ Εθνική.

Μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, προετοιμασία και φιλικά είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος του κόσμου και σιγά – σιγά του «κουβάρι» αρχίζει να ξεδιπλώνεται με ευχή όλων η ΑΕΛ τη νέα χρονιά να πρωταγωνιστήσει στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπομονή να έχουμε και τα καλύτερα θα έρθουν…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ