Βαθμολογία

Στο μικροσκόπιο ο Ντέλετιτς... (Videos)

Νεαρός, ευκίνητος, ταχύς και σίγουρα καθ' όλα ελπιδοφόρος. Ο λόγος για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, Μίλος Ντέλετιτς. Το ανερχόμενο ταλέντο που αναδείχθηκε στα γήπεδα της Σερβίας, αποτελεί πλέον μέλος του συλλόγου των «βυσσινί».

Πέρα από όλα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΑΕΛ σχετικά με τον ποδοσφαιριστή, πραγματοποιώντας μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό χώρο, μπορείς εύκολα να αντιληφθείς πως πρόκειται για έναν παίκτη που συγκέντρωσε πολλά βλέμματα πάνω του.

">http://

Ο Μίλος Ντέλετιτς, διατηρεί όλα εκείνα τα στοιχεία που βοηθούν έναν επιτελικό μέσο να αναδειχθεί ποδοσφαιρικά και αγωνίζεται ως επί το πλείστον από την αριστερή πτέρυγα, με τον ίδιο ωστόσο να είναι αρκετά ευέλικτος, τόσο πίσω από τον φορ αλλά και τη δεξιά πλευρά.

Για του λόγου το αληθές, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο με τα κατορθώματα και τις περίτεχνες ενέργειες του 22χρονου...

">http://

Συνάμα σας παρουσιάζουμε το γκολ στο οποίο αναφέρεται η ανακοίνωση της ΑΕΛ, στην περσινή αναμέτρηση Παρτιζάν - Ράντικ Σουρντούλιτσα, το οποίο έληξε με σκορ 3-2 και ο Ντέλετιτς χρίστηκε σκόρερ.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ