Βαθμολογία

Γκόλιας: «Ιστορία και τίτλους η ΑΕΛ»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας. Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στους «βυσσινί», αλλά και στο πέρασμά του από τους «κίτρινους».

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ: «Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική και την ιστορία που έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η ΑΕΛ. Μία ιστορία με τίτλους και μεγάλες εμφανίσεις στην Ευρώπη. Είναι ευκαιρία για μένα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου ξανά στην Α’ Εθνική».

Για την πίεση που θα έχει σε μια ομάδα σαν την ΑΕΛ: «Οι απαιτήσεις σε τέτοιες ομάδες είναι μεγάλες. Οι ποδοσφαιριστές το ξέρουμε αυτό και είναι επιπλέον κίνητρο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Για τη φετινή χρονιά που ήταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας: «Είχα μια υγιή χρονιά με πολλές συμμετοχές και θεωρώ ότι με τη μεταγραφή μου στην ΑΕΛ έκλεισε όμορφα αυτός ο κύκλος. Ήταν ρίσκο η επιστροφή μου στην Καρδίτσα, έβαλα κάτω τα πράγματα και όλα αρχίζουν από αυτό το καλοκαίρι για να δούμε τις δυνάμεις μας».

Για τον Άρη: «Για μένα ήταν τεράστιο σχολείο, έχω κάνει πολλούς φίλους. Παρακολουθούσα στενά και εύχομαι να γίνει μια καλή προσπάθεια, αρχής γενομένης από τον προγραμματισμό, για να επιστρέψει στην Α’ Εθνική η ομάδα. Είναι πιο απαιτητικό το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, σε σχέση με την Γ’. Θεωρώ ότι έχει έναν καλό κορμό και αν γίνει καλός προγραμματισμός, θα έχει ένα εύκολο έργο για να βρει την ησυχία του».

Για τη θητεία του στον Άρη: «Η προηγούμενη προσπάθεια που έγινε, τότε που ήμουν και εγώ και αποτύχαμε, αργήσαμε να αποφασίσουμε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Πλέον δεν υφίστανται αυτά τα προβλήματα και εύχομαι ο Άρης να φτάσει και πάλι στην Ευρώπη».