Βαθμολογία

Φατιόν: «Οι στόχοι της ΑΕΛ πάντα υψηλοί»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έκανε πριν από λίγο στο AEL RADIO 104,8 ο  Άντονι Φατιόν στο πλαίσιο της εκπομπής «Στα δίχτυα της Λάρισας». Παράλληλα ανέφερε πως δεν το σκέφτηκε πολύ για να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του, ενώ έθεσε σαν στόχο της ομάδας την Ευρώπη και το πλασάρισμα στην πεντάδα της Super League

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθαν στην ΑΕΛ. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν».

Για την μεταγραφή του στην ΑΕΛ: «Δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά. Είπα αμέσως το ναι, αφού μίλησα με τον κ. Κούγια και τον κ. Αναστασιάδη. Η ΑΕΛ είναι μέσα στις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και είναι τιμή μου που θα παίξω σε αυτό το γήπεδο».

Για το αν παρακολουθούσε την ΑΕΛ στο περασμένο πρωτάθλημα και αν βγήκε δίκαια: «Η ΑΕΛ δίκαια βγήκε στη Σούπερ Λίγκα γιατί είχε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία».

Για τους στόχους του με την ΑΕΛ τη νέα χρονιά: «Το λιγότερο πεντάδα! Η ΑΕΛ είμαι μεγάλη ομάδα και οι στόχοι πρέπει να είναι πάντα υψηλοί».