Βαθμολογία

Αρέσει σε Ουζουνίδη ο Κλωναρίδης

Πάγια τακτική του Μαρίνου Ουζουνίδη στις μεταγραφικές περιόδους από τη μέρα που πήγε στον Πανιώνιο ήταν να κοιτά τους παίκτες που θα «κόψουν» οι μεγάλες ομάδες.

Κάπως έτσι αποκτήθηκε ο Ρισβάνης, ο Χαλκιαδάκης, ο Ποζατζίδης και ο Καραμάνος, ενώ παρεμφερής ήταν και η περίπτωση του Μπακασέτα έστω κι αν πήγε στη Νέα Σμύρνη από τον Αστέρα Τρίπολης και όχι από έναν εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.

Υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις για τις οποίες οι Νεοσμυρνιώτες πάλεψαν και δεν τα κατάφεραν (πχ Τριανταφυλλόπουλος, Κουλούρης), ενώ αυτή η τακτική δεν θα εγκαταλειφθεί ούτε αυτό το καλοκαίρι.

Είναι χαρακτηριστικό πως στον Πανιώνιο γνωρίζουν ότι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσιόνι και περιμένουν στη γωνία. Δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και ο Εβρίτης τεχνικός θεωρεί πως αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση για τα άκρα των «κυανέρυθρων».

Ο Ουζουνίδης έχει επικοινωνήσει και με τον ίδιο τον παίκτη εκφράζοντάς του την επιθυμία να τον εντάξει στο δυναμικό του. Ωστόσο, προς το παρόν αυτό έχει αρκετές δυσκολίες με τον ποδοσφαιριστή εκτός των άλλων να μην ψήνεται ιδιαίτερα...

Ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος επίσης δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν έχει πείσει τον Στραματσιόνι. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται θετικός και στο να τον δίνει ως έμψυχο αντάλλαγμα, κάτι που «έπαιξε» ως σενάριο τόσο με την περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου όσο και με του Κυριάκου Κιβρακίδη.

Αν τελικά ο πρώην παίκτης της Βέροιας ξεμείνει στους «πράσινους», τότε δεν αποκλείεται να γίνει κρούση από τον «Ιστορικό». Ωστόσο, αντιλαμβάνεται κανείς πως όχι μόνο είναι δύσκολο να αποκτηθεί ένας από τους δύο, αλλά θα χρειαστεί και μεγάλη υπομονή.

a-sports.gr