Βαθμολογία

Απάντηση οργανωμένων σε Παπαθανασάκη

Απάντηση στον Σπύρο Παπαθανασάκη έδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν το βράδυ της Δευτέρας (6/6). Ως «θλιβερό κατάλοιπο της εποχής Θεοδωρίδη» χαρακτήρισαν την τακτική του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ο οποίος είχε επισημάνει ότι ευθύνη για τα δεινά της ομάδας έχουν και οι οργανωμένοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10: «Έχει γίνει «αγαπημένη» συνήθεια εδώ και δεκαετίες στον ΗΡΑΚΛΗ, λίγο πριν καταρρεύσει μια διοίκηση, να εκδίδει μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι για όλα τα δεινά, τα χρέη και τη καταστροφή που έχει προκαλέσει, φταίνε οι οπαδοί οι οποίοι φέρνουν πρόστιμα και δεν κόβουν εισιτήρια.

Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε, άλλωστε μπορείτε να ανατρέξετε στο διαδικτυακό αρχείο μας και να διαβάσετε τι απαντήσαμε στον προηγούμενο πρόεδρο, στον πιο προηγούμενο, αλλά και τι απάντησαν προγενέστεροι σύνδεσμοι από εμάς δεκαετίες πριν όταν βρέθηκαν στην ίδια θέση.

Όλη αυτή η τακτική είναι θλιβερό κατάλοιπο της εποχής Θεοδωρίδη η οποία όπως φαίνεται βρίσκει εκφραστές ακόμα και σήμερα.Ευχόμαστε λοιπόν στον καναδό, ο οποίος προσαρμόστηκε πιο γρήγορα από όσο περιμέναμε στην κυανόλευκη πραγματικότητα, αλλά και στους αυλικούς του, τύπου Σεντελίδη, Νίκου, Ιωακειμίδη κτλ κτλ. οι οποίοι ανέλαβαν εργολαβία να τον μυήσουν σε αυτό που ονομάζεται εποχή Θεοδωρίδη. Όσο για εμάς περιμένουμε με ανυπομονησία την επάνοδο του Καναδού στη Θεσσαλονίκη για να τον συνδράμουμε με κάθε τρόπο στο δύσκολο έργο του».