Βαθμολογία

Θεοδωρόπουλος: «Ένας κύκλος έκλεισε»

Παίκτης του Πανιωνίου είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση. Ο κύκλος του στον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε και γι' αυτό με επιστολής του ευχαρίστησε τους Αρκάδες, στους οποίους αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια.

Αναλυτικά: «Ένας σημαντικός κύκλος στην καριέρα μου έκλεισε. Στην Τρίπολη βρέθηκα για δυο χρόνια και μέσα σε αυτό το διάστημα δέθηκα τόσο με την πόλη όσο και την ομάδα. Ο Αστέρας είναι ένας από τους πιο αναπτυσσόμενους συλλόγους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και στο διάστημα παρουσίας μου στην ομάδα, είχα την ευκαιρία να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο δίπλα σε εξαιρετικούς επαγγελματίες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Αστέρα που βρέθηκε κοντά μου στα εύκολα και τα δύσκολα, όπως την διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους συμπαίκτες και το προσωπικό της ΠΑΕ που φρόντισε να μην λείψει τίποτα όλο αυτό το διάστημα σε μένα και τους συμπαίκτες μου. Είμαι σίγουρος πως ο Αστέρας από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στις θέσεις που μας έχει συνηθίσει. Πλέον κοιτάω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, αλλά ένα μέρος της καρδιάς μου θα ανήκει πάντα στον Αστέρα».