Βαθμολογία

«Έδεσε» Φορτούνη και Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός

Μία σημαντική είδηση επιφύλασσε η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού. Αυτή έχει να κάνει με τους Κώστα Φορτούνη και Ανδρέα Μπουχαλάκη, οι οποίοι ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Εδώ και μέρες οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν έρθει σε συμφωνία με τους Πειραιώτες για να υπογράψουν νέα συμβόλαια και επιβεβαιώθηκε τελικά ότι αμφότεροι θα φορούν τα ερυθρόλευκα έως το 2020.

Ο Φορτούνης είπε επί του θέματος: «Ευχαριστώ το σύλλογο, τον πρόεδρο και τους συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και θέλω να δώσω όσα περισσότερα γίνεται στο γήπεδο και επειδή ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, πρέπει πάντα να είμαστε σε θέση πρωταθλητισμού και να κατακτάμε όλους τους τίτλους. Ευχαριστώ πάλι όλους όσους ήταν σε αυτή την υπογραφή που έβαλα. Εύχομαι να κατακτήσουμε το νταμπλ».

Από την πλευρά του ο Μπουχαλάκης σχολίασε: «Ευχαριστώ με τη σειρά μου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη στήριξη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Θα δώσω τα πάντα για να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη».