Βαθμολογία

Κούγιας: «Να τοποθετηθεί ο Τσιώλης»

Το διαζύγιο της ΑΕΛ με τον Σάκη Τσιώλη βγήκε το απόγευμα της Πέμπτης (02/06), όμως θα υπάρξουν και άλλα επεισόδια στην υπόθεση αυτή. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του υποστήριξε ότι θεωρούσε δεδομένη τη συμφωνία και για τον λόγο αυτό ζήτησε από τον Καρδιτσιώτη προπονητή να τοποθετηθεί ως την Κυριακή (05/06) σχετικά με τις προτάσεις του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου για να αναφερθεί με... ονοματεπώνυμα και γεγονότα ποιοι ευθύνονται για τη διάλυση της συνεργασίας. Παράλληλα, ζήτησε από τους παραγωγούς του AEL Radio να αφήνουν τον κόσμο να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του πάνω στο ζήτημα αυτό. Αναλυτικά:

A) Επειδή πληροφορούμαι ότι διάφοροι είτε από άγνοια της αλήθειας είτε από κακή πρόθεση τοποθετούνται είτε στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ είτε σε άλλα ραδιόφωνα, είτε σε διάφορα sites δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις για τους πραγματικούς λόγους της μη συνέχισης της συνεργασίας με τον πρώην προπονητή της ΑΕΛ κ. Σάκη Τσιώλη, την οποία επιθυμούσα διακαώς και θεωρούσα βεβαία μέχρι πριν λίγες ώρες, έχω να δηλώσω τα εξής:

Θα περιμένω τον κ. Τσιώλη να δηλώσει δημοσίως και με ονοματεπώνυμα γιατί υπήρξε η διαφωνία μας και συγκεκριμένα:
1. Ποιους παίκτες μου πρότεινε να φύγουν από την ΑΕΛ;
2. Ποιους παίκτες ζήτησε από τους κυρίους Κυπαρίσση, Κατσάρα και εμένα να έρθουν στην ΑΕΛ και γιατί εμείς διαφωνήσαμε;
3. Ποιους παίκτες με τους οποίους είχαμε συμφωνήσει να μεταγραφούν στην ΑΕΛ ζήτησε από τους κυρίους Κυπαρίσση, Κατσάρα και εμένα να «κόψουμε» και το δεχτήκαμε.
4. Ποιους προπονητές από αυτούς που είχαμε στο προπονητικό team ζήτησε να απομακρυνθούν από την ΑΕΛ και να δηλώσει και το λόγο.
5. Ποιούς προπονητές – γυμναστές ζήτησε να προσληφθούν για την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ;
6. Ποιόν στενό συγγενή του, που θα κατοικούσε στην Αθήνα και ο οποίος αυτός θα προσελάμβανε τους συνεργάτες του και ζήτησε να διευθύνει από την Αθήνα, απαίτησε να είναι επικεφαλής των ακαδημιών της ΑΕΛ;
7. Τίνος ζήτησε να ακυρωθεί η πρόσληψη του από τη θέση του επικεφαλής των ακαδημιών της ΑΕΛ;
8. Ποιόν ζήτησε ως σκάουτερ για την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ, και
9. Ποιόν ζήτησε ως σκάουτερ στις ακαδημίες της ΑΕΛ;
10. Ο κ. Τσιώλης έχει προθεσμία να τοποθετηθεί επί όλων όσων αναφέρω μέχρι την Κυριακή 5 Ιουνίου.
11. Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα δώσω συνέντευξη τύπου και θα μιλήσω με ονοματεπώνυμα και με γεγονότα για τους λόγους -και ποιος είναι αποκλειστικά υπαίτιος- οι οποίοι οδήγησαν στη διάλυση της συνεργασίας με τον κ. Σάκη Τσιώλη.

Εκείνο το οποίο θέλω να δηλώσω για άλλη μια φορά είναι ότι κάθε απόφαση που πήρα μέχρι σήμερα και κάθε απόφαση που θα πάρω και στο μέλλον σαν μοναδικό στόχο είχε και θα έχει το μεγαλείο της ΑΕΛ και μπροστά σ' αυτόν τον στόχο δεν έχω υπολογίσει κανένα οικονομικό κόστος και κατ' επανάληψη έχω βάλει και θα βάλω και πάλι δεύτερο το προσωπικό μου εγώ, αλλά και δεν θα επιτρέψω ποτέ στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί μια καλή χρονική συγκυρία γι αυτόν εις βάρος του μέλλοντος της ομάδος.

Β) Κάνω μια προσωπική παράκληση προς όλους τους παρουσιαστές - παραγωγούς όλων των εκπομπών του ΑΕΛ radio να επιτρέψουν στον οποιονδήποτε οπαδό – ακροατή της ΑΕΛ να επικοινωνήσει ελεύθερα την οποιαδήποτε ώρα και να εκφράσει ελευθέρα την οιανδήποτε άποψη του.