Βαθμολογία

Πτώση τριών θέσεων για την Ελλάδα

Τρεις θέσεις έχασε στον Μάιο η Ελλάδα, η οποία υποχώρησε στην 40η θέση της βαθμολογίας της ΦΙΦΑ έχοντας συνολικά 678 βαθμούς. Όσον αφορά την Ευρώπη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι στην 27η θέση και άπαντες ευελπιστούν ότι με τα δύο φιλικά κόντρα στην Αυστραλία θα ξεκινήση η άνοδος.

Όσο για τις αντιπάλους μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το 2018, το Βέλγιο είναι στη 2η θέση, η Βοσνία στην 20η, η Κύπρος στην 84η και η Εσθονία στην 94η.

Από εκεί και πέρα, βόλτα στο λιμάνι του Σίδνεϊ με κρουαζιερόπλοιο και προπόνηση στο Στάδιο «Κούραγκαν Οβάλ» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης (2/6) για τους διεθνείς. Κάποιοι εξ αυτών μαζί με τον Μίκαελ Σκίμπε θα δώσουν το παρόν και σε γεύμα που θα παραθέσει η National Australian Bank, χορηγός της εθνικής Αυστραλίας, σε γνωστό ελληνικό εστιατόριο της πόλης.

Από εκεί και πέρα, το πρωί της Παρασκευήςς (3/6) θα δοθεί σηνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα γίνει η δεύτερη προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου το Σάββατο (4/6) θα γίνει το φιλικό.

Την Κυριακή το πρωί (5/6), η ελληνική ομάδα θα αναχωρήσει για την Μελβούρνη όπου την Τρίτη (7/6, 13.00) θα δώσει το δεύτερο και τελευταίο φιλικό της παιχνίδι επί αυστραλιανού εδάφους