Βαθμολογία

Αισιοδοξία για Κόρμπο στον Πανιώνιο

Θα μείνει ο αρχηγός ή όχι; Αυτό είναι το ερώτημα που αναμένεται να απαντηθεί τις επόμενες μέρες στον Πανιώνιο, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν με τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Ο 30χρονος μέσος στο τέλος του μήνα μένει ελεύθερος και πρόθεση όλων στη Νέα Σμύρνη είναι να τον κρατήσουν στο δυναμικό της ομάδας. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν από τα βασικά στελέχη στη φετινή πορεία του Πανιωνίου.

Την Τετάρτη (1/6) άνθρωποι των «κυανέρυθρων» συναντήθηκαν με τον εκπρόσωπο του παίκτη προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Ο Πανιώνιος προσφέρει διετές συμβόλαιο και αυτό θεωρεί πως είναι το... κλειδί για να πειστεί ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού.

«Είμαστε κοντά, θεωρώ ότι θα μείνει στο τέλος. Ξέρει την ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να πάει αλλού τώρα» είπε μετά το τέλος της συνάντησης άνθρωπος του «Ιστορικού».

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Λεβαδειακός περιμένει στη γωνία για τις εξελίξεις και σε περίπτωση ναυαγίου είναι έτοιμος να εντάξει ξανά στο δυναμικό του τον Κόρμπο. Υπάρχουν, άλλωστε, αρκετοί στους Βοιωτούς που έχουν καλή άποψη και έχουν φροντίσει να επικοινωνήσουν μαζί του.

Τέλος, τη δεύτερη μεταγραφή του μετά από εκείνη του Μάριου Αντωνιάδη ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον Κώστα Θεοδωρόπουλο. Η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη με τον παίκτη να δίνει τα χέρια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης.

a-sports.gr