Βαθμολογία

Σίλβα: «Έχω συμβόλαιο ακόμη έναν χρόνο...»

Tο παρών σε παρουσίαση βιβλίου Πορτογάλου δημοσιογράφου έδωσε ο Μάρκο Σίλβα την Τετάρτη (1/6) και απάντησε εκ νέου  σε ερωτήσεις που αφορούν στο μέλλον του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ωστόσο για την ώρα σκέφτεται μόνο τους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

«Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα για το μέλλον. Η δουλειά του προπονητή είναι τέτοια που ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι», ήταν η απάντηση που έδωσε στο αν θα μπορούσε στο μέλλον να αναλάβει την Σπόρτινγκ.

Για αν η Πόρτο του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας, ανέφερε: «Με κάθε ειλικρίνεια, κανείς από την Πόρτο δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου.

Εγώ συνεχίζω στον Ολυμπιακό και όχι γιατί η Πόρτο επέλεξε τον Νούνο. Συνεχίζω γιατί έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Είναι αλήθεια ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα η πιθανότητα για αλλαγές όμως ο στόχος μου είναι να συνεχίσω».

Όσον αφορά στις φιλοδοξίες του είπε: «Δεν θέλω να μιλάω συνέχεια για τα ίδια πράγματα. Έχω εκφράσει τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες μου. Μόλις στέφθηκα πρωταθλητής στην Ελλάδα και για μένα αυτό είναι κάτι το σπουδαίο».