Βαθμολογία

«Επίθεση» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε Κοντονή

Με αφορμή την απόρριψη της έφεσης για τον Λούκας Βιγιαφάνιες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Σταύρου Κοντονή το απόγευμα της Τρίτης (31/5). Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Τούμπας που θα κρίνει την πρωτιά στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, καθώς έχει τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές.

Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός «επιτέθηκε» στον υφυπουργό Αθλητισμού για προηγούμενες αποφάσεις που την έπληξαν, όπως επί παραδείγματι το «λουκέτο» στις Θύρες 13 και 14. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η απόρριψη της έφεσης του Παναθηναϊκού για την ποινή του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Λούκας Βιγιαφάνιες, που είχε τιμωρηθεί αδίκως με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό, δεν μας εκπλήσσει καθόλου.

Πρόκειται για ακόμα ένα επεισόδιο σε μια σειρά εξοντωτικών ποινών που επιβλήθηκαν φέτος στην ομάδα μας. Κορυφαία στιγμή η ποινή αποκλεισμού της Θύρας 13 για όλη την αγωνιστική περίοδο μετά το μη διεξαχθέντα αγώνα με τον Ολυμπιακό, ποινή πρωτοφανής, η οποία δεν επεβλήθη σε άλλη ομάδα που υπέπεσε σε παρόμοια παραπτώματα. Ας εξηγήσει ο κ. Υφυπουργός Αθλητισμού το γιατί.

Όπως επίσης ο ιδιαίτερα ευαίσθητος με τα ποδοσφαιρικά θέματα κ. Υφυπουργός Αθλητισμού, ας μας εξηγήσει πώς κατάφερε να καταπατήσει κάθε έννοια κανονισμού και να μετατρέψει τη διαδικασία των playoffs του πρωταθλήματος σε ρώσικη ρουλέτα, που μόνο λόγω δικών μας σημαντικών παραχωρήσεων, καταφέρνουν να ολοκληρωθούν.

Επίσης θέλουμε να ρωτήσουμε τον ευαίσθητο κ. Υφυπουργό αν και κατά πόσο είναι ενεργός στις αποφάσεις για ποινές που λαμβάνονται σε διάφορα επίπεδα της αθλητικής δικαιοσύνης. Πάντως να γνωρίζει ο κ. Υφυπουργός ότι έχουν γνώση οι φύλακες».