Βαθμολογία

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις για Τζιμπούρ και Βιγιαφάνιες

Παρέμεινε η ποινή των Ραφίκ Τζιμπούρ και Λούκας Βιγιαφάνιες, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (31/5) από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, που απέρριψε τις εφέσεις αντίστοιχα των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντινός άσος του «τριφυλλιού», που είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ, όπου και θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του για την κόκκινη κάρτα που είχε αντικρίσει στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, διατηρήθηκε και η τιμωρία των τριών αγωνιστικών του επιθετικού της Ένωσης για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και το επεισόδιο που είχε με τον Μάρκο Βελλίδη και θα απουσιάσει και από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση της επιτροπής:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

1. Δέχεται τυπικά την έφεση του ποδοσφαιριστή VILLAFANEZ LUCAS MARTIN κατά της υπ’ αρ.143/2016 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.

2. Δέχεται τυπικά την έφεση του ποδοσφαιριστή RAFIK DJEBBUR κατά της υπ’ αρ.144/2016 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.

3. Δέχεται τυπικά την έφεση του σωματείου ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ  κατά της υπ’ αρ. 303/2016 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και κατά του σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία».