Βαθμολογία

Στη Νίκαια η ΑΕΛ

Προπόνηση στο γήπεδο του Ιωνικού έκανε η ΑΕΛ το Σάββατο (28/5). Στο γήπεδο του Ιωνικού στη Νίκαια φιλοξενήθηκε η ΑΕΛ το Σάββατο (28/5), κάνοντας ένα χαλάρωμα πριν το ματς με τον Αχαρναϊκό. Ο Σάκης Τσιώλης έχει ισχυρούς δεσμούς με τους Νικαιώτες, καθώς έχει υπάρξει και παίκτης και προπονητής του Ιωνικού. Οι «κυανόλευκοι» φιλοξένησαν την αποστολή της ΑΕΛ, ενώ δόθηκαν και αναμνηστικά στον Τσιώλη και τους συνεργάτες του. Παρών ήταν και ο Ηλίας Κυριακίδης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στους «βυσσινί» και πλέον ανήκει στην οικογένεια του Ιωνικού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιωνικός, συνεχάρη την ΑΕΛ για την επιστροφή της στη Super League και έπλεξε το εγκώμιο του Σάκη Τσιώλη. Αναλυτικά: «Ο Ιωνικός γνωρίζει να τιμά και να εκτιμά πρόσωπα και καταστάσεις, γεγονός που έχει αποδείξει περίτρανα πολλές φορές στο παρελθόν. Άλλωστε, μια ομάδα εξελίσσεται και η ίδια σεβόμενη την ανάπτυξη των άλλων. Έτσι, ο Ιωνικός, το Σάββατο, φιλοξένησε στο γήπεδο της Νεάπολης την ομάδα της Λάρισας, ούτως ώστε οι ‘’Βυσσινί’’ να προπονηθούν στο πλαίσιο της χθεσινής (σ.σ. 29/5) αναμέτρησης τους κόντρα στον Αχαρναϊκό.

Ο Ιωνικός, επισήμως, συγχαίρει την προσπάθεια και την επιτυχία της ΑΕΛ, η οποία εξασφάλισε την άνοδό της στα ‘’σαλόνια’’ της Σούπερ Λιγκ. Μια ομάδα που ταλαιπωρήθηκε στις μικρές κατηγορίες, ωστόσο κατόρθωσε μετά από κοπιώδη αγώνα να φθάσει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της.