Βαθμολογία

Καρυπίδης: «Αποχωρώ από τη Βέροια»

Εδώ και καιρό ήταν ξεκάθαρο πως θα αποχωρήσει από τη Βέροια, αφού επιθυμία του ήταν να αφοσιωθεί πλέον οριστικά στον Άρη, ο οποίος επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο λόγος για τον Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος τη Δευτέρα (30/5) υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ. Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχος «έχει δρομολογήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, το οποίο κατέχει, και τις αμέσως επόμενες μέρες θα απεμπλακεί και τυπικά από την Π.Α.Ε. Βέροια».

Ο ίδιος στη συνέχεια είπε: «Αποχωρώ από τη Βέροια με έντονα συναισθήματα, καθώς κατάγομαι από εδώ και με συνδέουν έντονοι δεσμοί με την ομάδα και τον κόσμο. Το διάστημα που βρισκόμουν στο τιμόνι της ομάδας αφοσιώθηκε ψυχή τε και σώματι στη Βέροια και προσπάθησα για το καλύτερο.

Έκανα μία μεγάλη επένδυση στην ομάδα και τις υποδομές, σε δύσκολες εποχές για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με στόχο η Βέροια να σταθεροποιήσει τη θέση της στη Super League. Φεύγοντας, παίρνω μαζί μου τις καλές στιγμές και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στη Βέροια από εδώ και πέρα».