Βαθμολογία

Κρεμμά τα παπούτσια του ο Πέτριτς

Εδώ και λίγους μήνες είχε πει πως το σκεφτόταν σοβαρά να σταματήσει το ποδόσφαιρο και τελικά πήρε την απόφαση, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο (28/5). Ο λόγος για τον Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος μετά από μία διετία στον Παναθηναϊκό θα βάλει τέλος σε μία μεγάλη καριέρα με αρκετές διακρίσεις μεταξύ των οποίων κι ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Κατάφερε με επιτυχία να παίξει για χρόνια στη Γερμανία φορώντας τις φανέλες των Ντόρτμουντ και Αμβούργου, στη συνέχεια πήγε σε Γουέστ Χαμ και Φούλαμ, ενώ αρκετά καλά ήταν και τα πρώτα του χρόνια στην Ελβετία με Γκρασχόπερ και Βασιλεία. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς και αυτό συνέβαλε στο να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του 35χρονου στο facebook: «Μερικές φορές η φωτογραφία αποκαλύπτει περισσότερα απ' ότι χίλιες λέξεις... Αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πω κάτι. Δεν έχει σημασία πόσο με πονάει, αλλά αύριο θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στη Λεωφόρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή Αντρέα Στραματσόνι για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την προσφορά που μου έκανε, ώστε να συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά μετά από 19 χρόνια ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ήρθε η ώρα να πω το αντίο.

Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου, Δέσποινα, η οποία είναι στο πλευρό μου και με υποστηρίζει τα τελευταία 13 χρόνια. Ευχαριστώ την οικογένεια μου. Ευχαριστώ τον μάνατζερ, τους φίλους μου και όλους τους φιλάθλους για πολλές αξέχαστες στιγμές! Θα μου λείψετε εσείς και το πανέμορφο παιχνίδι!».