Βαθμολογία

Παναγιωτάρας: «Γίνεται τιτάνια προσπάθεια»

Με τον καλύτερο τρόπο αντέδρασε η ΑΕΚ μετά την ήττα στη Λεωφόρο, αφού νίκησε με 3-1 τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (26/5) και η πρωτιά των πλέι οφ είναι πλέον στο χέρι της.

Ο Νίκος Παναγιωτάρας στη συνέντευξη Τύπου συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του, έδειξε να μη γνωρίζει αν ο Στέλιος Μανωλάς θα είναι σε θέση να κοουτσάρει σε κάποιο από τα επόμενα δύο παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζουκουλίνι. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για μια τεράστια νίκη, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Η προσπάθεια των παιδιών είναι εξωπραγματική, έχουν παίξει τέσσερα ματς σε οκτώ μέρες -ανάμεσα σε αυτά έναν τελικό- και μόνο καλά λόγια μπορείς να έχεις γι’ αυτά τα παιδιά.

Πρέπει να το ξεχάσουμε τώρα αυτό το παιχνίδι γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα, λοιπόν, να παρακαλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο την Κυριακή για να πάρουμε μια ακόμα μεγάλη νίκη και να πλησιάσουμε τον στόχο της πρώτης θέσης».

Για τον Ζουκουλίνι: «Ο Μπρούνο έχει μπει σιγά-σιγά με την ομάδα και περισσότερο τον πήραμε στην αποστολή για να μπαίνει στο κλίμα των παιχνιδιών. Θα εκτιμήσουμε την κατάστασή του και θα δούμε αν μπορεί να βοηθήσει στα δυο εναπομείναντα ματς».

Για την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση όσο καλύτερα μπορούμε. Γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια από όλους στην ομάδα (γιατρούς, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές) για να μπορούν τα παιδιά να ανταπεξέρχονται. Σήμερα βάλαμε τρία νέα πρόσωπα, αλλά δεν είναι εύκολο. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά το πρόγραμμα της ΑΕΚ είναι το πιο δύσκολο από όλες τις ομάδες. Μένουν δυο τελικοί, θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε και τους δυο».

Για το αν θα προλάβει ο Μανωλάς να επιστρέψει μέχρι τη λήξη των πλέι οφ: «Ευχή όλων μας ο κόουτς να είναι το γρηγορότερο κοντά μας. Όταν υπάρχει πρόβλημα με την υγεία του, αυτό είναι πάνω απ’ όλα. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Ο κ. Μανωλάς είναι σαν να είναι στην ομάδα. Μιλάω μαζί του και είναι σαν να βρίσκεται μαζί μας».