Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Μας έχει επηρεάσει η υπόθεση Μπακασέτα»

Στην υπόθεση Μπακασέτα απέδωσε εν πολλοίς την κακή εικόνα των τελευταίων ημερών του Πανιωνίου ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Πέμπτης (26/5) με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε στην ήττα της Τούμπας, ενώ άφησε αιχμές για τον τρόπο διεξαγωγής των πλέι οφ.

Αρχικά, ο Ουζουνίδης δήλωσε: «Με τα προβλήματα που είχαμε δεν περιμέναμε πολλά πράγματα. Αγωνίστηκαν παιδιά που είχαν καιρό να παίξουν. Τρία παιδιά που δεν είχαν συμμετοχή στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος έπαιξαν σήμερα. Δεν περίμενα να δω και πολλά πράγματα.

Με τα προβλήματα που είχαμε το πιο σημαντικό είναι ότι δεν προέκυψαν κι άλλα. Με την επάνοδο των τραυματιών και των παικτών με κάρτες πιστεύω ότι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στα δύο ματς που απομένουν. Η υγεία των παικτών, στην περίοδο που βρισκόμαστε, είναι το πιο σημαντικό. Θα αρχίσουμε νωρίς προετοιμασία και δεν θέλουμε να έχουμε προβλήματα».

Όσον αφορά τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός από την άποψη ότι και στα δύο παιχνίδια μας βρήκε με προβλήματα».

Σχετικά με το γεγονός ότι στα πλέι οφ οι σκόρερ κάνουν τη διαφορά (Κλάους, Μπεργκ) και ο Πανιώνιος στερήθηκε τις υπηρεσίες του Μπακασέτα είπε: «Αυτή η απουσία έχει επηρεάσει όχι μόνο γιατί είναι σημαντικός αγωνιστικά, αλλά ειδικά στο προηγούμενο ματς γιατί επηρέασε όλο το κλίμα της ομάδας.

Πάρθηκε μία απόφαση, δεν μένουμε εκεί. Σήμερα δεν είχαμε επίσης Καραμάνο και Ανσαριφάρντ και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μας έκαναν κακό».

Ερωτηθείς, τέλος, ποια ομάδα είναι φαβορί για την πρωτιά, απάντησε: «Πρέπει να περιμένουμε και το βραδινό ματς. Έχω πει ότι ο τρόπος που γίνονται τα πλέι οφ και η σειρά των αγώνων ευνοεί τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Εμείς και η ΑΕΚ είχαμε συνεχόμενα ματς, ο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έπαιξαν δύο και μετά ξεκουράστηκαν».