Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Θα κάνω ταλιμπάν τους παίκτες του Ηρακλή»

Θέση πήρε ο Νίκος Παπαδόπουλος για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ηρακλή. Ο προπονητής του «Γηραιού» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena Fm» για την κατάσταση που επικρατεί, αλλά και τη νέα χρονιά, ενώ τόνισε ότι στόχος του είναι να κάνει ταλιμπάν όσους παίκτες αποφασίσουν να μείνουν στο ρόστερ.

Αρχικά τόνισε: «Ένας προπονητής πέρα από το κοουτσάρισμα, πρέπει να διαχειρίζεται και δύσκολες καταστάσεις όπως αυτές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, να κρατά τις ισορροπίες. Θέλω μόνο να κάνω υπομονή και να μιλήσω όταν πρέπει. Θέλω να διευκρινίσω δυο πράγματα.Έχει ακουστεί ότι έδωσα χρήματα σε κάποιον ποδοσφαιριστή και ότι πλήρωσα τον άνθρωπο που κουρεύει το χόρτο.

Τα χρήματα τα έχει δώσει ο πρόεδρος στον Μπαρτολίνι. Όσα για τον άνθρωπο που συντηρεί τα γήπεδα, το κάνει αφιλοκερδώς, γιατί αγαπά τον Ηρακλή. Αισθάνεται άσχημα με αυτό που ακούστηκε. Το κάνει από την αγάπη του για το Ηρακλή».

Για την στάση του κόσμου: «Καλά κάνει ο κόσμος και είναι σε επαγρύπνηση και μιλάει. Συνιστώ όμως οι άνθρωποι μέσα από τη ομάδα να μη βγάζουν προσωπικές κόντρες. Δε μιλάω για τους παίκτες, γιατί τους είπα την αλήθεια χθες, ότι όλοι αυτοί που είναι στην ομάδα έχουν όπως και εγώ αναδειχθεί από τον Ηρακλή. Πρέπει να σεβόμαστε την ομάδα. Τα παιδιά κρατάνε μια καλή στάση. Εύχομαι να ακούσουν κάτι θετικό γιατί δεν έχουμε περιθώριο να τους χάσουμε.

Κάποιοι που είναι κοντά στην ομάδα έχουν ισοπεδώσει τα πάντα ενώ αγωνιστικά η ομάδα δημιούργησε μια βάση, με 14 παίκτες να κάνουν ντεμπούτο στη Super League, με παίκτες στην Εθνική».

Για την επόμενη χρονιά: «Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε το κάτι παραπάνω του χρόνου λόγω μη αδειοδότησης. Πρώτο μέλημα να μη φύγουν παίκτες που θέλουμε. Δεν έχω πρόβλημα να μείνω με αυτούς τους παίκτες και να τους κάνω ταλιμπάν. Θέλουμε ηρεμία».

Για το αν πιστεύει ότι θα βρεθεί λύση: «Ο πρόεδρος πιστεύω ότι θα βρει την κατάλληλη λύση. Αυτό προσπαθεί. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς».