Βαθμολογία

Αποδεκατισμένος στην Τούμπα

Στη χειρότερη δυνατή χρονική στιγμή έρχεται για τον Πανιώνιο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με το θέμα του Μπακασέτα να είναι στην επικαιρότητα. Εκτός αυτού, όμως, αρκετοί είναι και οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες που υπάρχουν για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος καλείται να δώσει και λεπτά ξεκούρασης σε ποδοσφαιριστές του.

Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς ολοκληρώθηκε με χαλάρωμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αποστολή είχε ταξιδέψει από το πρωί της Τετάρτης (25/5) στη «νύμφη του Θερμαϊκού».

Ούτε 18αδα δεν συμπληρώνουν οι «κυανέρυθροι» με τα προβλήματα να είναι πολλά. Εκτός ο Μπακασέτας για τους γνωστούς λόγους, όπως και οι τραυματίες Καραμάνος και Ανσαριφάρντ, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα μένει χωρίς επιθετικό. Τιμωρημένοι είναι οι Βλάχος και Οικονόμου, ενώ στην Αθήνα έμεινε και ο Διούδης.

Ο Αργυρόπουλος θα καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Πατσατζόγλου αυτό στα στόπερ. Ο Κόρμπος μπορεί να μπήκε αποστολή αλλά δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η θέση στην κορυφή της επίθεσης. Όλα δείχνουν ότι θα πάρει φανέλα βασικού ο Μπαργκάν.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Κώστας Βλάχος, Τασουλής Ποζατζίδης, Μπλέτσας, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Μπαργκάν, Πινιώτης, Χαλκιαδάκης.