Βαθμολογία

Αποχαιρέτησε ο Ερνάνι

Ο Ερνάνι επέστρεψε στην Πόρτο μετά το τέλος του δανεισμού του στον Ολυμπιακό και ουσιαστικά άρχισε τις διακοπές του. Με μήνυμά του την Τετάρτη (25/5), μίλησε για όσα έζησε ως παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Ο πρώην Πειραιώτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του για την ευκαιρία να αγωνιστεί φέτος στην ομάδα. Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη για την απώλεια του Κυπέλλου από την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Ερνάνι αναφέρει: «Μετά από ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης άλλη μια ακόμα χρονιά τελειώνει, γνωρίζοντας ότι όσα συνέβησαν δεν είναι όσα επιθυμούσαμε, ειδικά μετά την απώλεια ενός τίτλου. Μπορώ να πω ότι κανείς δεν νιώθει τόσο άσχημα όσο εγώ και όλοι στην ομάδα μου, γιατί κανείς δεν αγωνίζεται για να χάνει και πάντα παίζουμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε.

Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά ορισμένες φορές, αλλά θα ήθελα να απολογηθώ για ό,τι δεν καταφέραμε να πετύχουμε και να σας προσφέρουμε τη χαρά που όλοι θα θέλαμε. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που μου επέτρεψε να φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα και την ευκαιρία που μου έδωσε για να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο από κάθε άλλο πράγμα, να παίζω ποδόσφαιρο. Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου... Σας ευχαριστώ πολύ!».