Βαθμολογία

Βέλλιος: «Να κάνω το κάτι παραπάνω»

Είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στην ελληνική αγορά τη δεδομένη χρονική στιγμή και θεωρείται βέβαιο ότι το καλοκαίρι θα δοθεί μάχη για την απόκτησή του.

Ο Απόστολος Βέλλιος βρίσκεται στο στόχαστρο Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, ενώ κλεφτές ματιές στην περίπτωσή του ρίχνει και ο ΠΑΟΚ πλην των συλλόγων του εξωτερικού που τον τσεκάρουν.

Ο ίδιος μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής «Όλα» ξεκαθάρισε πως δεν κλείνει καμία πόρτα και τόνισε ότι σημαντικό για εκείνον θα ήταν το να παίζει όπου και να πάει. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φετινό καλοκαίρι: «Έχω ένα γλυκό άγχος. Δεν είναι όπως πέρυσι, γιατί πέρσι και πρόπερσι έψαχνα κάτι διαφορετικό. Τώρα θέλω να κάνω το κάτι παραπάνω».

Για το ενδιαφέρον των ομάδων: «Τα βλέπω όλα. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Είναι ωραίο να ακούς για μεγάλες ομάδες. Θέλω αρχικά να περάσουν τα ματς με την Εθνική, να κάνω τις διακοπές μου και μετά να συγκεντρωθώ να δω τι θα με πάει μπροστά στο μέλλον. Για να φύγω για το εξωτερικό θα πρέπει να πάω κάπου και να παίξω. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από εμένα. Αλλά εκεί που θα πάω θέλω να με θέλουν. Επίσης παίζει ρόλο τι προοπτική θα έχει η ομάδα, τι σέντερ φορ θα έχει -γιατί δεν μπορείς να πας κάπου που θα έχει πέντε σέντερ φορ-, αλλά και το οικονομικό κομμάτι».

Για την αποχώρηση του από την Αγγλία: «Έκανα λάθος που έφυγα από την Αγγλία. Είχα κι άλλες προτάσεις. Πήγα όμως στο τέλος στη Δανία αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα ήθελα και έτσι επέστρεψα».

Για το ποιοι παίκτες του αρέσουν:«Μου άρεσαν παίκτες του Ηρακλή. Μου άρεσε πολύ ο Κωνσταντίνου. Μου αρέσει πολύ και ο Ιμπραΐμοβιτς από το εξωτερικό».