Βαθμολογία

«Μόνος του έφαγε το κεφάλι του ο Μπακασέτας»

Καταστροφική ήταν η ήταν η Δευτέρα (23/5) για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος αποφάσισε πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να ανοίξει συζήτηση με τους ανθρώπους του Πανιωνίου για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ με τα αποτελέσματα να είναι γνωστά για εκείνον.

Ο παίκτης είναι σε πολύ δύσκολη θέση και έχοντας συνειδητοποιήσει τι έκανε, ζήτησε την Τρίτη (23/5) συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, ενώ προπονήθηκε κανονικά.

Η απολογία του, εκτός απροόπτου, θα γίνει την Τετάρτη (25/5) στη διοίκηση εγγράφως και οι «κυανέρυθροι» θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον του.

Ο Μπακασέτας λέει πως η ΑΕΚ θα καταθέσει μία πρόταση ύψους 300.000 ευρώ στους Νεοσμυρνιώτες, ποσό που οι ίδιοι θεωρούν πολύ μικρό από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός τους προσέφερε 700.000 ευρώ και άφηνε τον ποδοσφαιριστή δανεικό για έναν χρόνο. Έτσι θα ζητήσουν από τους «κιτρινόμαυρους» σε πρώτη φάση 500.000 ευρώ απειλώντας τον «Μπάκα» πως θα τον βάλουν στο... ψυγείο για έξι μήνες.

Μεταξύ άλλων, πάντως, στον Πανιώνιο έλεγαν πως «μόνος του έφαγε το κεφάλι του» μην μπορώντας να πιστέψουν στην αντίδραση που είχε τη Δευτέρα. Εκείνη τη μέρα στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης βρισκόταν τόσο ο Μίκαελ Σκίμπε για να τον δει όσο και άνθρωποι της Χέρενφεν, της Οστάνδης και της Φιορεντίνα. Οι Ιταλοί, μάλιστα, είχαν φιλοξενηθεί στα μπουθ και ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον «Ιστορικό» για να καταθέσουν πρόταση.

Δεδομένα το σίριαλ θα έχει και άλλα επεισόδια κι ένα ακόμη εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ώρες, το οποίο δεν είχε να κάνει με τον πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης όσο με τα απόνερα που άφησε η συγκεκριμένη ιστορία. Το πώς χειρίστηκε το όλο θέμα η διοίκηση δεν είναι κρυφό πως ενόχλησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ωστόσο, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και έπεσαν οι τόνοι.

Τέλος, κανονικά συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τους μεταγραφικούς στόχους του Πανιωνίου. Υπήρξε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Κώστα Θεοδωρόπουλου και του Γιώργου Ζησόπουλου. Για την περίπτωση του πρώτου υπήρξε μία πρώτη συμφωνία και λογικά η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών, ενώ για τον δεύτερο προς το παρόν διαπιστώνεται διαφορά στο οικονομικό. Ωστόσο, θα γίνει νέα επαφή με τον Ουζουνίδη να τον θέλει πολύ.

a-sports.gr