Βαθμολογία

Ευχαριστεί τους εθελοντές διασώστες

To Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού τμήματος Λάρισας ευχαρίστησε με ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ για την προσφορά τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Παράλληλα, η «βυσσινί» διοίκηση ευχαρίστησε και τον Γιάννη Καλλιμάνη, για τη μουσική επιμέλεια της φιέστας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: H ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού τμήματος Λάρισας, ιδιαίτερα τον αρχηγό κ. Αναστάσιο Βασιλείου και την υπαρχηγό κα Πόλα Κουρέτσιου, για την ανιδιοτελή κι εθελοντική προσφορά τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν στους αγώνες μας στο AEL FC ARENA αλλά και στους αγώνες της ομάδας νέων της ΑΕΛ. Η παρουσία τους και μόνο δημιουργούσε σιγουριά στους ποδοσφαιριστές και στους οπαδούς μας για την προστασία της υγείας τους σε περίπτωση εκτάκτων περιστατικών.

Αντίστοιχα ευχαριστούμε για την εθελοντική προσφορά του τον κ. Γιάννη Καλλιμάνη, όπου εκ παραδρομής παραλείψαμε στις χθεσινές ευχαριστίες μας, ο οποίος με μαεστρικό τρόπο έντυσε μουσικά την εκδήλωσή μας στο AEL FC ARENA.