Βαθμολογία

«Θέμα της διοίκησης που δεν έπαιξε ο Μπακασέτας»

Σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει το ματς του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, καθώς τα περισσότερα βλέμματα έχουν πέσει στην υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα. Ο 22χρονος Κορίνθιος είχε μία συζήτηση πριν την έναρξη του αγώνα με τους ανθρώπους των Νεοσμυρνιωτών, εκεί ανέβηκαν οι τόνοι και τελικά αποκλείστηκε από τη 18αδα, κάτι που τον έκανε έξαλλο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Η απόφαση να μην αγωνιστεί ήταν της διοίκησης και επιβεβαιώθηκε δια στόματος του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος αναφέρθηκε και στη δυσκολία του να παίζει τόσο σύντομα το ένα παιχνίδι μετά το άλλο η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι καθαρά θέμα της διοίκησης που δεν έπαιξε ο Μπακασέτας. Το σίγουρο είναι πως μας έλειψε ένας πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά. Φάνηκαν οι δυσκολίες στο γήπεδο. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεται εμπειρία και μεγάλο ρόστερ γι’ αυτά τα παιχνίδι. Είμαι περήφανος που είμαι με αυτά τα παιδιά εγώ, κάνουν μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά.

Βγήκαν και προβλήματα τραυματισμών στο παιχνίδι, όπως του Καρίμ, του Καραμάνου, του Ρισβάνη και του Κόρμπου. Έτσι όπως έχουν γίνει τα παιχνίδια δεν είναι ίδιοι οι κανόνες σε όλους. Δεν μπορεί να παίζουμε σε τρεις μέρες δύο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ να παίζει μετά από δέκα μέρες και φυσικά δεν φταίει ο ΠΑΟΚ γι’αυτό.

Θέλω κατά κάποιον τρόπο να παρακαλέσω τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά για όλη την τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει όλη τη σεζόν».