Βαθμολογία

Αλαφούζος: «Σύντομα παρελθόν ο Εσιέν»

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Μικαέλ Εσιέν. Αυτό επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στους ομογενείς στις ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» είπε για τον Γκανέζο άσο, ο οποίος δεν κατάφερε να δικαιώσει τους «πράσινους» για τη μεταγραφή του, ότι σύντομα ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν καθώς είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις των δύο πλευρών.

«Είμαστε σε επαφές για να λύσουμε τη συνεργασία μας. Νομίζω ότι σύντομα θα τελειώσουμε με το θέμα. Δυστυχώς, δαπανήσαμε πολλά χρήματα και πιστέψαμε πολύ στον Εσιέν, αλλά, όπως αποδείχθηκε, κάναμε λάθος. Τώρα πρέπει να το διορθώσουμε. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και 100% επαγγελματία. Αυτό πρέπει να το τονίσω. Απλώς, δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αγωνιστικά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ανέφερε εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου: «Θα πάρουμε καλό παίκτη για τη θέση στη μεσαία γραμμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε πάλι στην ίδια λογική του μεγάλου ονόματος. Όλα θα γίνουν με σκοπό το καλύτερο για την ομάδα. Να έρθει ένας ποδοσφαιριστής που θα ανεβάσει ποιοτικά το κέντρο μας».