Βαθμολογία

Κούγιας: «Τώρα ξεκινάμε, ξαναερχόμαστε»

Φανερά συγκινημένος από την επιτυχία της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας πήρε το λόγο κατά την βράβευσή του στο πλαίσιο της φιέστας των «βυσσινί» την Κυριακή (23/5) στην «AEL FC Arena» κι έκανε κατάθεση ψυχής, προαναγγέλλοντας κι άλλες, μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

«Τώρα ξεκινάμε. Ξαναερχόμαστε. Η ΑΕΛ ήρθε ξανά για να δείξει το πραγματικό ποδόσφαιρο», ήταν το μήνυμα του διοικητικού ηγέτης της ΑΕΛ που έκανε τον κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες, να αισθάνεται υπερήφανος για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Όταν πέρσι πάτησα για πρώτη φορά το πόδι μου σε αυτό το γήπεδο, είχα αγωνία γιατί είχαν προηγηθεί πολλά και υπήρχε μια παραφιλολογία που με έκανε επιφυλακτικό. Εκείνη την ημέρα είχα υποσχεθεί ότι θα σας κάνω υπερήφανους. Το εντυπωσιακό που έγινε μετά, είναι ότι αντί εγώ να σας κάνω υπερήφανους, κάνατε εσείς υπερήφανος εμένα και τα παιδιά μου. Σας είμαι ευγνώμων και υπόσχομαι να είμαι μαζί σας όσο με θέλετε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προκατόχους μου, από την ημέρα ίδρυσης της ΑΕΛ το 1964, γιατί αυτοί έκαναν την ομάδα μεγάλη και ιστορική. Εμείς είμαστε απλά οι συνεχιστές. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και να σας ζητήσω να αποθεώσετε όλους τους ποδοσφαιριστές, από τον μεγαλύτερο μέχρι τον μικρότερο, τους προπονητές και όλα τα μέλη της ομάδας. Είναι όλοι τους ήρωες. Τώρα ξεκινάμε. Ξαναερχόμαστε. Η ΑΕΛ ήρθε ξανά για να δείξει το πραγματικό ποδόσφαιρο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Αλέξη Κούγια.