Βαθμολογία

Ίλιτς, Μανιάς και οι δύο μεταγραφές

Δύο είναι τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά τις ανανεώσεις και έχουν να κάνουν με τους δύο επιθετικούς. Για τον Μιχάλη Μανιά τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά με τον παίκτη να είναι διατεθειμένος να περιμένει αρκετά για την πρόταση από το εξωτερικό ανεξάρτητα από τις πιέσεις που δέχεται. Γι' αυτό και εξελίξεις σε αυτή την περίπτωση πολύ δύσκολα θα έχουμε σύντομα.

Για τον Μπράνα Ίλιτς, το a-sports.gr είχε ενημερώσει πως στην πρώτη τους συζήτηση διαπιστώθηκε μία σημαντική οικονομική διαφορά. Ωστόσο, οι δύο πλευρές αισιοδοξούν πως θα καλυφθεί. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και ο Σέρβος είναι δεδομένο πως θέλει να παραμείνει, αρκεί καλυφθούν οι απαιτήσεις του, αφού θεωρεί ότι αυτό ίσως είναι και το τελευταίο καλό συμβόλαιο που θα κάνει.

Από εκεί και πέρα, έχει ξεκινήσει και η... μεταγραφική αναζήτηση με τους Ηπειρώτες να έχουν ως προτεραιότητα δύο θέσεις, αυτή του δεξιού μπακ και του εξτρέμ.

Το κενό του Αντράζ Στρούνα πρέπει να καλυφθεί, ενώ θα αποκτηθεί και παίκτης πλάγια. Αυτό έχει να κάνει και με τη φυγή του Αντώνη Ηλιάδη, αλλά όχι μόνο... Στον ΠΑΣ είχαν διαπιστώσει εδώ και καιρό πως θα πρέπει να πάρουν έναν καλό πλάγιο προκειμένου να υπάρχουν περισσότερες λύσεις. Πρακτικά δοκιμασμένη λύση μόνο ο Ακόστα είναι, αφού Κούτρης και Νικολιάς έχουν μέλλον αλλά αποτελούν ερωτηματικά.

a-sports.gr