Βαθμολογία

Χαιρετά ο Κέβιν, τελική επαφή για Μαρκόφσκι

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται από τον Παναιτωλικό ο Κέβιν αφού στην τελική συζήτηση που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό.

Οι Αγρινιώτες δεν καίγονταν να κρατήσουν τον Ισπανό εκτιμώντας πως μπορούν να βρουν κάτι καλύτερο και γι' αυτό η πρόταση που του έγινε ήταν να παραμείνει με μειωμένες αποδοχές.

«Αυτή είναι, αν θες, υπογράφεις» η ξεκάθαρη θέση των «καναρινιών» με αποτέλεσμα ο 27χρονος να αποχωρήσει, καθώς η διαφορά ήταν σημαντική συγκριτικά με αυτό που ο ίδιος ήθελε. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός, πάντως, δεν θα ανατραπεί, καθώς στον Παναιτωλικό έψαχναν ούτως ή άλλως για βασικό αριστερό μπακ.

Από εκεί και πέρα, αισιοδοξία υπάρχει πως θα τελειώσει θετικά η υπόθεση του Μάρκο Μαρκόφσκι. Εντός των επόμενων ημερών θα γίνει η τελική συνάντηση με τον εκπρόσωπό του.

Το θέμα έχει κολλήσει κυρίως στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου με τον Σέρβο να ζητά διετές και τον Παναιτωλικό να του προσφέρει μονοετές. Αυτό που έχουν εξηγήσει, όμως, οι άνθρωποι της ομάδας είναι πως τέτοια συμβόλαια δεν έχουν μεγάλη σημασία και του έχουν φέρει ως παράδειγμα τον Γιώργο Κούσα που κάθε χρόνο ανανεώνει. «Αν είμαστε ευχαριστημένοι και είσαι κι εσύ, θα συνεχίσουμε», του είπαν.

Τέλος, περισσότερο διαδικαστικό φαίνεται να είναι το θέμα του Δημήτρη Κουτρομάνου. Οι δύο πλευρές θα κάνουν μία ακόμη συνάντηση και λογικά θα δώσουν τα χέρια. Απλώς ο 29χρονος παντρεύεται σε έναν μήνα και έχει... τα δικά του τρεξίματα αυτό τον καιρό.

a-sports.gr