Βαθμολογία

Αλαφούζος: «Έπρεπε να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός»

Σε εκδήλωση ομογενών στην Αμερική, όπου βρίσκεται μαζί με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σπύρο Βλάχο, μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κατηγόρησε επωνύμως τον Βαγγέλη Μαρινάκη για χειραγώγησηαπόφασης της ελληνικής δικαιοσύνης, τονίζοντας ότι ο υποβιβασμός των «ερυθρόλευκων» ήταν η μόνη τιμωρία, ενώ σημείωσε πως φέτος ο Ολυμπιακό άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα, το οποίο όμως, σύμφωνα με τον Αλαφούζο, έκλεψε πέρσι.

«Η Ελληνική Αστυνομία έχει παρακολουθήσει επίσημα πολλά τηλέφωνα, πολλών ανθρώπων στην Ελλάδα που ανακατεύονται σε αυτές τις διαδικασίες. Και μέσα σε αυτές εμφανίζεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο κύριος Μαρινάκης, να παίρνει τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, τον κύριο Κουρίδη, και να του δίνει οδηγίες πως πρέπει η αντιστραφεί η απόφαση και να μην τιμωρηθεί ο Εθνικός Γαζώρου και να κερδίσει τον αγώνα. Και τον παίρνει πίσω ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ μετά από μερικές ώρες ή την επόμενη μέρα, και του λέει “μίλησα με την Επιτροπή, τα κανόνισα, είχαν πάρει αντίθετη απόφαση και το αλλάξαμε”. Αυτό είναι μία σαφής χειραγώγηση παιχνιδιού και η τιμωρία είναι υποβιβασμός. Τελεία, δεν υπάρχει άλλο…

Ο Ολυμπιακός φέτος είχε πολύ ομάδα, σε αντίθεση με την περσινή ομάδα και φέτος άξιζε να κερδίσει το πρωτάθλημα. Και θα το κέρδιζε χωρίς τις απάτες που συχνά κατηγορούνται. Πέρσι το έκλεψε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός από εμάς, επειδή εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Το σημερινό μας ρόστερ είναι εφάμιλλο του Ολυμπιακού και σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι», είπε ο Αλαφούζος.