Βαθμολογία

Σάμπο: «Ο Ίβιτς μου είπε πως δεν με χρειάζεται»

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ δεν έχει τελειώσει, όμως, ο Έρικ Σάμπο αποχώρησε από την Τούμπα προκειμένου να ενσωματωθεί πρόωρα στην προετοιμασία της Σλοβακίας εν όψει Euro.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «pluska.sk» ο 24χρονος μέσος εξήγησε πως ο Βλάνταν Ίβιτς δεν τον υπολόγιζε, αλλά μεταξύ άλλων είπε πως προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στους «ασπρόμαυρους». Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός πως ενσωματώθηκε πρόωρα στην εθνική Σλοβακίας: «Ο προπονητής του ΠΑΟΚ με ενημέρωσε πως δεν θα με χρειαστεί στα τελευταία παιχνίδια και έτσι μου επέτρεψε να αναχωρήσω, προκειμένου να ενσωματωθώ στην Εθνική ομάδα».

Για το ρόλο του Λούμπος Μίχελ στις συζητήσεις ΠΑΟΚ-Σλοβακίας: «Ο πρόεδρος της ομάδας με ρώτησε αν θα προτιμούσα να φύγω για να ενσωματωθώ στη Σλοβακία ή να παραμείνω στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Φυσικά, η απάντηση μου ήταν πως προτιμούσα να βρίσκομαι με την Εθνική ομάδα και να προετοιμαστώ κατάλληλα για το Euro της Γαλλίας».

Για την ευκαιρία του να αγωνιστεί στην τελική φάση του Euro: «Θέλω να παλέψω για μια θέση και να βρεθώ στο Euro. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ έτσι ώστε να βρεθώ και εγώ εκεί. Είναι και στο χέρι του προπονητή βέβαια, καθώς εξαρτάται και από το αν θα μου δώσει την ευκαιρία».

Για τα δεδομένα ενόψει καλοκαιριού έπειτα από την πρόωρη αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ: «Αρκετές ομάδες έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου μέχρι αυτή τη στιγμή. Δεν το σκέφτομαι ακόμα όμως. Έχω ακόμη πολύ καιρό μπροστά μου. Αν τελικά βρεθώ στο Euro, τότε θα αρχίσω να το σκέφτομαι. Έχω συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια και αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί ακόμη το τι θα γίνει στο μέλλον».

Για το αν θα επέστρεφε για να αγωνιστεί ξανά σε ομάδα της Σλοβακίας: «Για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα να μείνω στον ΠΑΟΚ. Αν υπάρχει μια πιθανότητα να παραχωρηθώ δανεικός, θα προτιμούσα να μείνω στο εξωτερικό, παρά να γυρίσω στη Σλοβακία. Το να επιστρέψω πίσω στην Σλοβακία θα είναι η τελευταία επιλογή μου».