Βαθμολογία

«Δεν υπάρχει πρόταση του Ολυμπιακού για Σαλίνο»

Ο κύκλος του στον Ολυμπιακό έκλεισε, όπως όλα δείχνουν, αφού οι πιθανότητες να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Λεάντρο Σαλίνο είναι ελάχιστες. Προς το παρόν δεν του έχει γίνει καμία πρόταση και αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος του 31χρονου Βραζιλιάνου δεξιού μπακ.

«Το συμβόλαιο του Σαλίνο τελειώνει τον Ιούνιο. Είναι ήδη στην Βραζιλία για διακοπές και θα μιλήσουμε προσεχώς για να αποφασίσουμε για το μέλλον του. Η κόρη του γεννήθηκε στην Ελλάδα, νιώθει εξαιρετικά στην χώρα, αλλά και τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Έχει πάρει τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Για την ώρα πάντως δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη επαφή με τον σύλλογο για να εξετάσουμε το μέλλον», είπε χαρακτηριστικά ο Φελίπε Φορτούνα.

Από εκεί και πέρα, στο blog του για τον τελικό του Κυπέλλου έγραψε ο Εστεμπάν Καμπιάσο: «Ο Ολυμπιακός είχε ήδη πάρει το πρωτάθλημα και περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία να κλείσουμε την χρονιά με έναν ακόμα τίτλο. Το όνειρο όμως του νταμπλ χάθηκε. Στον τελικό που έγινε μετά από συνεχείς αναβολές, χάσαμε 2-1 από την ΑΕΚ και δεν μπορέσαμε να σηκώσουμε ένα τρόπαιο που παραδοσιακά σηκώνουμε στην Ελλάδα. Εγώ ήμουν στον πάγκο αλλά δεν έπαιξα. Δεν χρησιμοποιήθηκα».