Βαθμολογία

Σίγουρος για την ΑΕΚ ο υπηρεσιακός τεχνικός

Έτοιμος να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα που του ανατέθηκαν μετά την αδιαθεσία του Στέλιου Μανωλά, είναι ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Παναγιωτάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα με τον Πανιώνιο που ακολουθεί, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι την Πέμπτη (19/5).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova, ο συνεργάτης του Στέλιου Μανωλά: «Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την τεχνική ηγεσία με τον κ. Μανωλά βάλαμε δύο στόχους. Την κατάκτηση του κυπέλλου και την πρωτιά στα πλέι οφ. Ο ένας στόχος επετεύχθη και μένει να πετύχουμε και τον δεύτερο. Θεωρώ ότι η ομάδα θα είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της Παρασκευής με τον Πανιώνιο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι διαχείρισης της επιτυχίας ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι την Παρασκευή.

Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μας είναι απόλυτα επαγγελματίες. Έχουν διαχειριστεί πολύ σωστά διάφορες καταστάσεις, όπως οι 3-4 φορές που η ομάδα άλλαξε προπονητή και πάντα έδειξαν ότι το διαχειρίζονται σωστά. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι την Παρασκευή θα παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που ακολουθεί».