Βαθμολογία

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών για την Αυστραλία

Την αποστολή για τους δύο φιλικούς αγώνες με την εθνική Αυστραλίας σε Σίδνεϊ (4/6) και Μελβούρνη (7/6) ανακοίνωσε την Πέμπτη (19/5) ο Μίχαελ Σκίμπε. Ο τεχνικός της Εθνικής Ανδρών συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές, ενώ απέκλεισε όσους έχουν ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους συλλόγους που ανήκουν.

Για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο οι Τάσος Μπακασέτας και Μιχάλης Μπουκουβάλας, ενώ επανέρχονται οι Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Γιαννιώτας και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. 

Αντίθετα, εκτός λίστας έμειναν οι Κώστας Μανωλάς, ο οποίος παντρεύεται, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Φορτούνης και Κώστας Μήτρογλου (έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού). 

Η αποστολή: Καπίνο, Καρνέζης, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Καρέλης, Παπάζογλου.

Η έναρξη των προπονήσεων των διεθνών έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου, η συγκέντρωση στις 30 Μαΐου και η αναχώρηση της αποστολής για την Αυστραλία στις 31 Μαΐου.