Βαθμολογία

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις για Κάτσε και Μπαρμπόσα

Διατηρήθηκε η ποινή των τριών αγωνιστικών, που είχε επιβληθεί στους Έργους Κάτσε και Έλντερ Μπαρμπόσα για το μεταξύ τους επεισόδιο στον αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την έφεση των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να παραμείνει η τιμωρία τους. Έτσι, ο Αλβανός άσος του «Δικεφάλου του Βορρά», που εξέτισε ήδη μία αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό, θα απουσιάσει από τα δύο παιχνίδια με τον Πανιώνιο, ενώ ο Πορτογάλος άσος της ΑΕΚ, που εξέτισε τη μία αγωνιστική στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, θα δώσει το «παρών» κόντρα στο «τριφύλλι» στην 4η αγωνιστική (26/5) και θα απουσιάσει από τους αγώνες με Πανιώνιο (20/5) και Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (23/5).

Το κείμενο της ανακοίνωσης ανέφερε:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 44/2016: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή ERGYS KACE κατά της υπ΄ αριθμ. 136/2016 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE.

Αριθμός απόφασης 45/2016: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή LEAL RODRIGUES BARBOSA MEAD κατά της υπ΄ αριθμ. 136/2016 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE».