Βαθμολογία

Σκανάρει τη Β' Εθνική ο ΠΑΣ Γιάννινα

Το θέμα με την Ευρώπη οριστικά δεν έχει ξεκαθαρίσει, όπως και με το αν θα παραμείνουν κάποιοι παίκτες κι έτσι ο σχεδιασμός του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα σεζόν βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι οι Ηπειρώτες δεν τσεκάρουν και παίκτες. Τα τελευταία χρόνια λόγω και του περιορισμού στις μεταγραφές παρακολουθούσαν στενά -και- τη Β' Εθνική και αυτό δεν άλλαξε.

Το όνομα του Κουσκουνά, το οποίο υποβαθμίζεται από την ΠΑΕ, ήταν το πρώτο που βγήκε στη δημοσιότητα, αλλά όχι και το μοναδικό που συνδέεται με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Στον ΠΑΣ κοιτούν και άλλες υποθέσεις και ανάμεσα σε αυτές είναι οι Τσιμίκας του Πανσερραϊκού και Ναζίμ της Ζακύνθου. Ο δεύτερος θεωρείται γενικά πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ειδικά από τη στιγμή που ο Ηρακλής, ο οποίος ήταν μία ανάσα από την απόκτησή του, δεν πήρε άδεια και άλλαξε ο μεταγραφικός του σχεδιασμός.

Όσο για τον Βάντερσον του Απόλλωνα Σμύρνης, για τον οποίο αναπτύχθηκε μία φημολογία, έχει συμβόλαιο με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Μπορεί σε αυτό να υπάρχει ρήτρα αγοράς, αλλά οι Γιαννιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να την καταβάλουν. Αν μείνει ελεύθερος όλα είναι ανοιχτά, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό είναι εντελώς υποθετικό.

a-sports.gr