Βαθμολογία

Θεοδωρίδης: «Κατάρα για το ποδοσφαίρο ο Κοντονής»

Έξαλλος με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ήταν ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, κάνοντας λόγο για «τελικό παρωδία».

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε πως ήταν «ντροπή που έγινε ο τελικός» και απευθυνόμενος στον Σταύρο Κοντονή, είπε: «Δεν του εύχομαι και του χρόνου γιατί θα είναι κατάρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο». Παράλληλα, δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην κάμερα του OTE TV: «Είναι ντροπή που έγινε ο τελικός. Εάν ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε τον τελικό θα μέναμε εκτός Ευρώπης. Θα γινόταν Grexit. Κάναμε υπηρεσία στην πατρίδα μας. Ας το χαρεί ο κύριος Κοντονής ο οποίος όρισε τους διαιτητές. Το έχετε ξαναδεί αυτό το πράγμα στον κόσμο; Πρέπει να ανοίξει τις τηλεοράσεις να δει πως θα γίνουν οι μεγάλοι τελικοί του Κυπέλλου στην Ευρώπη. Έχει δει τις βαθμολογίες που έχει ο Σιδηρόπουλος στην Ευρώπη με την Μάντσεστερ Σίτι και τα λοιπά;», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αλλά μόνο σε αυτούς. Συγχαρητήρια και στα δικά μας τα παιδιά που έμειναν και χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο τελικός ήταν παρωδία. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει. Συγχαρητήρια στον Σίλβα και στους παίκτες, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν καθόλου καλοί σήμερα. Από τον κύριο Κοντονή θίγονται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Δεν του εύχομαι και του χρόνου γιατί θα είναι κατάρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σας χαρίζω τον κύριο Κοντονή».