Βαθμολογία

MVP του τελικού ο Μάνταλος!

Ο Πέτρος Μάνταλος πέτυχε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, ανοίγοντας το δρόμο για την κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ ήταν εκ των κορυφαίων στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, με αποτέλεσμα να αναδειχτεί πολυτιμότερος του τελικού.

Ο «κιτρινόμαυρος» άσος ήταν πολύ δραστήριος στο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι προερχόταν από τραυματισμό, παίζοντας με πάθος και αυταπάρνηση, για όσο τον βοηθούσε το σώμα του, κάτι που φαίνεται πως αναγνωρίστηκε από αυτούς που τον ψήφισαν MVP.

Σχολιάζοντας τη βράβευση του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», τόνισε: «Σήμερα αυτός που έδωσε στην ομάδα το Κύπελλο δεν ήταν ένας, αλλά πολλοί περισσότεροι και από έντεκα παίκτες. Νομίζω δείξαμε πολύ μεγαλύτερη θέληση από τον αντίπαλο. Δεν θέλω να σχολιάσω τα περί ηγέτη. Εύχομαι να είμαι γερός και δυνατός. Ποτέ δεν ξέρεις, εγώ πάντως θέλω να συνεχίσω στην ΑΕΚ».

Για το έργο του Στέλιου Μανωλά, σημείωσε: «Ο κύριος Μανωλάς είναι ένας άνθρωπος της ΑΕΚ. Αυτό που έκανε στο αποψινό ματς ήταν να περάσει τι χρειάζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής για να πανηγυρίσει αυτό το Κύπελλο. Το έκανε και βγήκε στο γήπεδο».

Για τον τραυματισμό του, είπε: «Το τελευταίο δεκαήμερο ταλαιπωρήθηκα από το πόδι μου. Σε τι βαθμό ήμουν έτοιμος να αγωνιστώ ούτε εγώ το ήξερα. Οι εξετάσεις οι τελευταίες ήταν καλές και πήραμε την απόφαση να αγωνιστώ».

Για τους πανηγυρισμούς και τη συνέχεια, μέχρι το τέλος των πλέι οφ, σημείωσε: «Σήμερα θα πάμε στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου μας περιμένει ο κόσμος και στη συνέχεια το καλύτερο είναι να πάμε σπίτια μας, γιατί έχουμε παιχνίδι την Παρασκευή».

Για τις αλλαγές προπονητών στην ομάδα, τόνισε: «Ο κάθε προπονητής έβαλε το δικό του στίγμα για να είμαστε εδώ. Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε κάθε τι που γίνεται. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο να αλλάζεις συνέχεια προπονητές. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε το καλύτερο για την ομάδα».

Για τον στόχο στα πλέι οφ: «Δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που είχαμε αρχίσει. Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μέσα από τα πλέι οφ».