Βαθμολογία

Καλογιάννης: «Οι ημέρες χαράς και γιορτής για τη Λάρισα»

O δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, μετά τη χθεσινή νίκη της ΑΕΛ με την οποία «σφραγίζεται» η επιστροφή της ομάδας στη Super League, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι ημέρες γιορτής και χαράς για τη Λάρισα συνεχίζονται. Η ΑΕΛ, η ομάδα μας, επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί που δικαιωματικά ανήκει λόγω της μεγάλης και ξεχωριστής ιστορίας της και βεβαίως λόγω του κόσμου της.

Με το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα - δυο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος - η ΑΕΛ, η βασίλισσα του κάμπου, η ομάδα των τίτλων της ελληνικής ποδοσφαιρικής περιφέρειας, κερδίζει επάξια την επιστροφή της στη φυσική της θέση, στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως δήμαρχος της Λάρισας, συγχαίρω όλους όσοι έχουν μερίδιο στην επιτυχία. Την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές, τους πιστούς και αγνούς φιλάθλους της και βεβαίως τη διοίκηση της ομάδας.

Εύχομαι, η παρουσία της ΑΕΛ στη Super League, να συμβάλει στην προσπάθεια που γίνεται για εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».