Βαθμολογία

«Οι τέσσερις θα διαμορφώσουν την τελευταία αγωνιστική»

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας της Δευτέρας (16/5) ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ τα έβαλαν κάτω και τελικά βγήκε το πώς θα συνεχίσει το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε πως αυτή η ομόφωνη απόφαση ήταν η καλύτερη δυνατή λύση, ενώ δεν τοποθετήθηκε για τους νομικούς κινδύνους λόγω της διαφοροποίησης του αρχικού προγράμματος.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι μία ομόφωνη απόφαση αυτή που βγήκε για το πρόγραμμα και νομίζουμε ότι είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Φυσικά για την τελευταία αγωνιστική είναι ένα θέμα και των τεσσάρων ομάδων, οι οποίες θα συνεδριάσουν εντός εισαγωγικών, προκειμένου να δούμε πώς θα διαμορφωθεί η τελευταία αγωνιστική.

Ευελπιστούμε ότι θα έχει βαθμολογική σημασία για να κριθούν όλα την τελευταία αγωνιστική, πράγμα που το θέλουμε κι εμείς για την ομορφιά του ποδοσφαίρου», είπε, αρχικά, για τις αλλαγές που θα υπάρξουν και το ανοιχτό θέμα με την τελευταία αγωνιστική.

Όσον αφορά στους νομικούς κινδύνους που υπάρχουν με τη διαφοροποίηση του αρχικού προγράμματος, πρόσθεσε ότι αυτό είναι κάτι που θα κοιτάξουν ξεχωριστά στη Λίγκα. «Για τα νομικά ζητήματα που υπάρχουν θα τα εξετάσουμε προσεκτικά χωριστά, μιας και η Λίγκα σε κάθε περίπτωση είναι υποχρεωμένη να διαφυλάξει τα συμφέροντα της. Κάτι που κάνουμε πάντα».