Βαθμολογία

Ανακοίνωση των Παλαιμάχων της ΑΕΛ

Επιτέλους μια παρένθεση έκλεισε ….ενα ταξίδι σε κακοτράχαλους δρόμους που δεν μπορούσε να αντέξει η ιστορία και η περηφάνια της ομάδας μας έφθασε στο τέρμα του. Η ΑΕΛ είναι και πάλι στην μεγάλη κατηγορία , εκεί που έχει τις ευκαιρίες να προχωρήσει και να κατακτήσει ξανά την καταξίωση , εκεί που μπορεί να ξανασυναντήσει τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης …γιατί εκεί ανήκει.
Θέλουμε λοιπόν από τα βάθη της καρδιάς μας να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια τους αρχικά τους πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές μας , έδειξαν παρα την απειρία του πρωταθλητισμού, παρά τις κάποιες αμφισβητήσεις που τους βάραιναν ότι τελικά αυτοί ήταν οι «μάγκες» και αυτοί που ειχαν το ταλέντο και την ικανότητα να φέρουν το άλογο ασφαλώς στη γραμμή του τερματισμού.
Επίσης τους επικεφαλής προπονητές (κ. Ντόστανιτς , κ. Τσιώλη) αλλά και όλο το προπονητικό και ιατρικό team , για τον αγώνα και τις γνώσεις που κατέθεσαν ώστε να ευοδωθούν οι προσδοκίες των φιλάθλων μας.
Την διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο , για τις οικονομικές θυσίες και τον προσωπικό χρόνο που έδωσαν , τόσο απλόχερα. Έδειξαν από το ξεκίνημα ότι το όραμα τους ήταν τόσο λαμπερό που δεν μπόρεσε καμιά σκιά και δυσκολία να το θαμπώσει.
Τέλος σ αυτόν τον υπέροχο και περήφανο λαό μας, που στάθηκε ακόμη μια φορά στο πλευρό της βασίλισσας , άλλοτε σαν φρουρός της και άλλοτε σαν υπηρέτης της για να της δίνει δύναμη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον δύσκολο αγώνα της.
Εμείς οι παλαίμαχοι αυτής της ομάδας , παρακολουθήσαμε από κοντά όλη την προσπάθεια της επανόδου, βιώσαμε χαρές, πίκρες, αδικίες , ….ήμασταν κοντά αλλά πάντα με διακριτικότητα και σεβασμό στις ισορροπίες που δεν έπρεπε να κλονίσουν την προσπάθεια της ομάδας μας.
Σήμερα λοιπόν επιτέλους ΞΑΝΑΗΡΘΑΜΕ και ήμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ…!!!!
Σύλλογος Παλαιμάχων ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ