Βαθμολογία

Υπογράφει και ξεκινά δουλειά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρέθηκε στη Λεωφόρο, αποθεώθηκε από τον κόσμο και είναι έτοιμος να αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα και να ξεκινήσει δουλειά. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα επέστρεψε στην Ελλάδα, βρέθηκε στη Λεωφόρο και παρακολούθησε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League και ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του στη συνεργασία του με την ΠΑΕ και να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του ως ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος, μέσα στη μέρα θα κάνει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για τα διαδικαστικά και άμεσα θα ξεκινήσει δουλειά, αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ο Ζιλμπέρτο και ο Στραματσόνι αναμένεται να έχουν μία συνάντηση μεγάλης διάρκειας σήμερα (16/5), ώστε να εκφράσουν τις απόψεις τους, να καταλήξουν στα περισσότερα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Παναθηναϊκού και να διευκρινίσουν κάθε πτυχή της συνεργασίας τους. Διότι, μία καλή εξήγηση στην αρχή, θα συμβάλλει στην ομαλή συνύπαρξη τους.

Παράλληλα, την Πέμπτη (19/5) θα ταξιδέψει με τον Γιάννη Αλαφούζο στις ΗΠΑ. Η παρουσία του Βραζιλιάνου ίσως συγκεντρώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους φίλους της ομάδας, όπως και το σχέδιο της ανακαίνισης του γηπέδου. Σε αντίθεση με τον Σίλβα, χθες (15/5) στη Λεωφόρο δεν ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος, αφού πραγματοποίησε ταξίδι στην Κύπρο, προκειμένου να συναντηθεί με επιφανείς φίλους της ομάδας για να τους ενημερώσει για το πλάνο της νέας Λεωφόρου.